Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Живи відповідально»! 19 жовтня 2021 року відбувся День відповідальності людини

Дата: 24.10.2021 11:20
Кількість переглядів: 652

Фото без опису Чи можуть існувати права людини без відповідальності людини? В сучасних реаліях світової економічної кризи та пандемії слово «відповідальність» набуває важливішого значення. Окрім адміністративної чи кримінальної відповідальності, ми починаємо розуміти відповідальність як добровільний обов’язок, responsibility на всіх рівнях — перед собою та світом, свідомий вибір власної життєвої позиції та стиль життя, здатний творити позитивні зміни.

«Живи відповідально»! Саме під таким гаслом минулого тижня у закладах загальної середньої освіти Горінчівської територіальної громади проводилися заходи до Дня відповідальності людини та вшанування пам’яті Богдана Гаврилишина. Всеукраїнський День відповідальності людини – державне свято України, яке, починаючи з 2021 року, відзначатиметься щороку 19 жовтня. Саме цього дня і народився Богдан Гаврилишин - автор «Декларації Відповідальності людини».

Метою цього заходу є підвищення рівня відповідальності українського суспільства. Саме тому педагоги, розуміючи важливість події, провели з учнями у закладах освіти інформаційно-просвітницькі години де пояснили вихованцям про важливість бути відповідальним. Крім того учні дізналися про видатного українця і засвоїли 15 важливих пунктів із «Декларації Відповідальності людини» Богдана Гаврилишина.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь