Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

26 Квітня, 2024 р., 11:55
     1 квітня 2024 року виповнилось 10 років з дня схвалення Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні, що стала основою для децентралізації влади. У результаті проміжного етапу реформи в Закарпатській області утворились 64 територіальні громади з ефективним місцевим самоврядуванням, більшими фінансовими ресурсами та децентралізованими повноваженнями. Про те, як децентралізація вплинула на місцеві бюджети Закарпатської області, розповіла Юлія Траньович, консультантка з бюджетних питань Асоціації міст України в Закарпатській області.
18 Квітня, 2024 р., 15:12
   У Закарпатській області вперше оголошено регіональний етап Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2023» – «Благодійне Закарпаття -2023». Регіональним партнером Асоціації благодійників України у Закарпатській області виступає Благодійний фонд «Дерево Мого Життя». 
16 Квітня, 2024 р., 20:34
Горінчівський міжшкільний ресурсний центр став переможцем проєкту, який спрямований на підтримку інклюзивного та спільного відновлення, а також сприяння створенню та зміцненню інструментів пом’якшення наслідків конфліктів і соціальної згуртованості у територіальних громадах.
15 Квітня, 2024 р., 17:00
       Шановні споживачі! Час від час ПрАТ «Закарпаттяобленерго» відстежує інформацію, коли в соцмережах чи на окремих сайтах, у медіа подають недостовірну інформацію щодо застосування перерв в електропостачанні. Гучні заголовки покликані привернути увагу до новини, але насправді нерідко вводять в оману. Саме тому ми вкотре закликаємо перевіряти інформацію на офіційних сайтах держустанов, підприємств тощо. 
15 Квітня, 2024 р., 16:40
     Офіс з розвитку підприємництва та експорту, національний проєкт Дія.Бізнес спільно з маркетплейсом Prom.ua та платіжним сервісом RozetkaPay запрошують на безоплатний вебінарний проєкт «Інтернет до бізнесу доведе: 10 кроків до продажів онлайн», який допоможе детальніше дізнатися, з чого починати бізнес онлайн, що потрібно, щоб стати підприємцем, як працювати з асортиментом та як безпечна оплата впливає на конверсію замовлень.
11 Квітня, 2024 р., 16:43
 Наприкінці квітня розпочинається системне проведення технічного обслуговування газмереж багатоквартирних будинків по всій Закарпатській області. Проводитиметься воно за графіком, який опублікований на офіційному сайті підприємства за адресою https://zk.grmu.com.ua/. Упродовж наступних 3 років спеціалісти Закарпатської філії «Газмережі» виконають ТО майже 2,5 тисяч будинків.
09 Квітня, 2024 р., 11:54
    Гарячу лінію для ветеранів запустили в України Мінветеранів спільно з Українським Червоним Хрестом. Єдина ветеранська лінія створена для консультування з нагальних питань ветеранів і ветеранок, членів їхніх сімей та родичів полеглих воїнів.    Впровадження телефонної "Єдиної ветеранської лінії" є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики на підтримку українських захисників і захисниць та їхніх рідних.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь