Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

22 Липня, 2024 р., 20:37
Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді запрошує підприємиць Закарпаття, які мають намір заснувати чи масштабувати сільськогосподарський бізнес, подавати заявки на участь в освітньо-грантовій програмі Growth. Проєкт покликаний підтримати розвиток жіночого підприємництва шляхом надання фінансової допомоги та актуальних бізнес-знань.
22 Липня, 2024 р., 20:02
Уповноважена особа з питань запобігання та виявлення корупції Горінчівської сільської ради Ігор Хомей взяв участь в триденному навчанні «Літня школа доброчесності» для керівників та спеціалістів структурних підрозділів, відповідальних фахівців із запобігання та протидії корупції у громадах.
18 Липня, 2024 р., 22:35
Зберігайте лайфхаки про всі найпопулярніші інструменти партисипації, про які ми розповідаємо в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», що реалізується Горінчівською сільською радою разом з Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
10 Липня, 2024 р., 20:52
Вівчарі та власники невеликих селянських господарств Горінчівської територіальної громади разом за підтримки Горінчівської сільської ради подали 9 заявок у Державний аграрний реєстр на загальну суму 1,3 млн гривень на допомогу для утримання поголів’я кіз або овець.
10 Липня, 2024 р., 20:43
У рамках співпраці із Проєктом USAID «ГОВЕРЛА» Горінчівська сільська територіальна громада була відібрана до участі у проєкті «Посилення рівня залучення громадян та впливу громадянського суспільства», що реалізовує ГО «Європейський діалог» (м. Львів) за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
10 Липня, 2024 р., 15:01
    Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 № 187 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 04.02.2023 № 120), затверджено Порядок забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян та виплати їм компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві держадміністрацій, виконавчими органами міських, районних у містах (у разі їх утворення (крім м. Києва) рад (далі – Порядок).
08 Липня, 2024 р., 17:28
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», який реалізується Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
06 Липня, 2024 р., 23:13
Усі відомості про майбутній об'єкт нерухомості (МОН) зібрані на порталі Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва (ЄДЕССБ) та мають бути зареєстровані в Державному реєстрі речових прав (ДРРП).
04 Липня, 2024 р., 10:47
     З 1 липня набули чинності зміни до Правил роздрібного ринку електричної енергії (ПРРЕЕ), згідно з якими побутовий споживач у разі використання електричної енергії на непобутові потреби, зобов’язаний припинити таке використання й звернутися до оператора системи розподілу та постачальника для врегулювання питання договірних відносин згідно з відповідним тарифом та ціною. 
02 Липня, 2024 р., 12:45
Чергова публікація про інструменти партисипації в межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», який реалізується Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»! Розкладаємо по поличках, що таке ЗБОРИ ЗА МІСЦЕМ ПРОЖИВАННЯ. Це зібрання всіх чи частини жителів села, селища, міста для вирішення питань місцевого значення, зокрема й бюджетних. Загальні збори громадян за місцем проживання є формою їхньої безпосередньої участі у вирішенні питань місцевого значення. Загальні збори скликаються на рівні багатоквартирних будинків, вулиць, кварталів, житлових комплексів, мікрорайонів, села (селища) або інших територіальних утворень.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь