Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

01 Квітня, 2024 р., 17:01
     Кожен споживач електричної енергії хоче отримувати рахунки за фактично спожиті протягом місяця ресурси. Tolk як надійний  постачальник електроенергії, який дбає про своїх клієнтів, нагадуємо, що для цього необхідно вчасно передавати показники лічильника своєму оператору системи розподілу електроенергії. У кожній області України — це різні компанії. Але у всіх операторів системи розподілу та у всіх постачальників по Україні однакові правила. Вони регламентуються чинним законодавством.
01 Квітня, 2024 р., 14:29
      Час від часу до ПрАТ «Закарпаттяобленерго» звертаються споживачі з питанням, як передавати показники електролічильника за допомогою смс. Тож товариство надає пояснення.
01 Квітня, 2024 р., 12:17
Для того, аби уникнути непорозумінь в розрахунках за спожиту електроенергію, необхідно кожному споживачеві щомісяця передавати фактичний показник електролічильника. Це передбачено Кодексом Комерційного обліку електричної енергії.
29 Березня, 2024 р., 10:51
     Із настанням весняно-літнього періоду громадяни починають господарювати на присадибних ділянках, подвір’ях, прилеглих та відкритих територіях. На жаль, часто таке прибирання завершується спалюванням залишків листя, сухої трави, гілок, чагарників, різного сміття. Попри заборону та численні нагадування рятувальників не робити цього, адже спалювання має негативні наслідки для довкілля та здоров’я людей, подібні факти все ж ще непоодинокі. ПрАТ «Закарпаттяобленерго» нагадує, чим це загрожує.
21 Березня, 2024 р., 15:08
     Наближається одне з найбільших свят християн — Світле Христове Воскресіння. За традицією, на Великдень проходять урочисті релігійні заходи з великою кількістю людей. Статистика свідчить, що випадки виникнення пожеж частішають саме у вихідні та святкові дні. Тому під час святкування Світлого Христового Воскресіння необхідно пам’ятати основні правила пожежної безпеки:
18 Березня, 2024 р., 15:09
   Хустське районне управління головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області інформує, законодавством України передбачені правові механізми забезпечення безпечності та якості харчових продуктів  з метою гарантування продовольчої безпеки. Тому відповідно до ст. 23 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку, що провадять діяльність, пов’язану з виробництвомта/або зберіганням харчових продуктів тваринного походження, повинні отриматиексплуатаційний дозвіл.
17 Березня, 2024 р., 18:21
Прийняття Закону «Про адміністративну процедуру» робить українське законодавство цієї сфери подібним до стандартів законодавства країн Європейського Союзу. У зв’язку з цим й з’явилися нові виклики для органів місцевого самоврядування.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь