Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Червня, 2024 р., 10:45
    Платіжки за електроенергію, розраховані за новою ціною, усі побутові споживач компаній Групи Tolk отримають тільки у липні поточного року. У червні рахунки формують за електроенергію, спожиту в травні, тож і розрахункова ціна буде тією, що діяла до підвищення. 
11 Червня, 2024 р., 22:12
У межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», який реалізуєтьсяз Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», ми продовжуємо розповідати про інструменти партисипації, які можуть використовувати жителі громад.
09 Червня, 2024 р., 17:39
Минулого тижня, 4-5 червня, представники Горохівської територіальної громади Волинської області на чолі з міським головою Віктором Годиком разом з представниками Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»  відвідали Горінчівську територіальну громаду для підписання Угоди про міжмуніципальне співробітництво.
31 Травня, 2024 р., 19:14
Ми продовжуємо серію публікацій у межах інформаційної кампанії проєкту «Бюджетна партисипація від А до Я», який реалізується Громадським Партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА».
30 Травня, 2024 р., 11:26
   Побутовим споживачам слід повідомляти дані приладів обліку електроенергії у період протягом двох останніх календарних днів місяця або протягом трьох перших календарних днів наступного місяця. Тобто, наразі передавати показники можна по 3 лютого 2024 року.
29 Травня, 2024 р., 12:47
    Кожного року статистика ураження електричним струмом на обладнанні енергетичних компаній України як дорослих, так і дітей дуже сумна і поповнюється нещасними випадками зі смертельними наслідками. З огляду на це ПрАТ «Закарпаттяобленерго» вкотре нагадує, як уникнути біди.
24 Травня, 2024 р., 14:50
     У святковий день – із новими знаннями: 16 травня, коли в Україні відзначали День вишиванки, фахівці ТОВ «Закарпаттяенергозбут» (Група Tolk) завітали до Ужгородського ліцею «Лідер», щоб навчити школярів початкової школи основам енергоощадності. Вже традиційно допомагав у цьому Tolkовий Світлячок.
23 Травня, 2024 р., 22:26
Інститут миру і порозуміння (ІМіП) за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» проводить триденне навчання для учасників проєкту «Співдія у відновленні громад» (далі - Проєкт).
23 Травня, 2024 р., 21:57
Хочете дізнатися більше про те, як наповнюється, як витрачається бюджет нашої громади і як ви можете вплинути на те, аби покращити ці процеси? Тоді дізнавайтеся найцікавіше про бюджетний процес уже зараз!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь