Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Травня, 2023 р., 20:12
Актуалізуй свої персональні дані у постачальника електроенергії ТОВ «Закарпаттяенергозбут» та бери участь у розіграші нового iPhone 13 та 9 потужних павербанків.
23 Травня, 2023 р., 20:41
Міністерство молоді та спорту України спільно з Державною установою «Всеукраїнський молодіжний центр» та громадською організацією «Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» у рамках проєктів UNDP Ukraine / ПРООН в Україні «Підтримка громадянського суспільства та молоді» та «Сприяння безпеці людини в Україні через реагування на багатовимірну кризу, спричинену війною» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії та Уряду Японії відповідно, реалізує національну програму залучення молоді до відновлення України «ВідНОВА:UA».
08 Травня, 2023 р., 23:09
В рамках партнерської співпраці з данським муніципалітетом Гульборгсунн, що реалізується за підтримки Програми «U-LEAD з Европою», розпочався перший візит-стажування представників партнерських територіальних громад в Данії.
04 Квітня, 2023 р., 20:15
Вчора в Горінчові відбулося перше розширене засідання робочої групи з розроблення Стратегії розвитку Горінчівської сільської територіальної громади до 2027 року.
31 Березня, 2023 р., 20:02
Горінчівський сільський голова Михайло Калинич разом з спеціалістами сільської ради Іваном Росохою та Михайлом Вакаровим приймають участь в конференції «Впровадження системи енергетичного менеджменту — інструмент енергетичної безпеки громад», яка проходить в місті Івано-Франківську.
29 Березня, 2023 р., 21:43
Голова Горінчівської сільської ради Михайло Калинич долучився до міжрегіонального семінару-тренінгу «Розвиток потенціалу регіональних та місцевих органів влади в сфері кризового реагування, відновлення та надання публічних послуг».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь