Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

28 Грудня, 2022 р., 08:40
     Міжнародна  гуманітарна організація «Людина в біді» («People in Need»), що працює  в сферах гуманітарної допомоги, прав людини, освіти та соціальної роботи, пропонує Вашій громаді долучитися до нашого Всеукраїнського психосоціального проекту, який є дуже актуальним в сучасних умовах.
26 Грудня, 2022 р., 09:53
ЮНІСЕФ разом із навчально-реабілітаційним центром «Джерело» підготували брошуру «Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям», яка містить відповіді на такі запитання: 
30 Листопада, 2022 р., 13:00
Шановні мешканці Горінчівської територіальної громади та керівники підприємств, які працюють в громаді! 
14 Листопада, 2022 р., 10:09
Інформація щодо максимального зменшення використання електроенергії в місцях загального користування багатоквартирних будинків та домогосподарств.
14 Листопада, 2022 р., 10:03
В Україні діє державний портал розшуку дітей «Діти війни» «Діти війни» — це єдина платформа, яка надає актуальну та зведену інформацію про дітей, які постраждали внаслідок війни російської федерації проти України (загиблі, поранені, зниклі безвісти, депортовані), та тих, кого вдалося розшукати та врятувати. Данні щодня оновлюють правоохоронні органи. Тут ви можете повідомити:
10 Листопада, 2022 р., 14:50
      Ще до початку опалювального сезону влада попереджала, що він буде найскладнішим за всю історію незалежної України.       Міністерством розвитку громад та територій України розроблено та опубліковано  інструкцію подальших дій, якщо зникло опалення, і як до цього підготуватися заздалегідь:
10 Листопада, 2022 р., 01:30
Горінчівська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань проекту містобудівної документації відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555, статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»:
09 Листопада, 2022 р., 14:50
Відповідно до доручення Прем'єр-міністра України Д. Шмигаля від 28 жовтня  2022 року № 28700/3/1-22 до листа Міністерства енергетики України від 19.10.2022  № КМ/1.2-4.6-15666 щодо забезпечення виконання плану заходів економного використання електроенергії населенням в період воєнного стану, просимо провести ряд дієвих заходів в житловій сфері (приватний сектор та житлові  багатоквартирні будинки), які дозволять скоротити споживання електричної енергії,що в свою чергу сприятиме зменшенню тривалості та кількості планових відключень, зокрема:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь