Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про конкурсний відбір суб’єктів оціночної діяльності

Дата: 23.12.2021 17:12
Кількість переглядів: 894

Фото без описуГорінчівська сільська оголошує конкурс  з відбору суб’єктів оціночної діяльності  для проведення незалежної оцінки об’єкту оренди.

Мета проведення незалежної оцінки: визначення вартості для розрахунку розміру орендної плати для здачі майна в оренду.

Оренда частини вбудованого нежитлового приміщення підвального поверху ( магазин ), що розміщені в двоповерховій нежитловій будівлі адмінбудинку  Нижньобистрівської сільської ради, загальною площею 37,9 кв. м., за адресою Закарпатська обл., Хустський район, с. Нижній Бистрий, вул. без назви, буд. 406.

    Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до Горінчівської сільської ради конкурсну документацію в запечатаному конверті, яка складається із:

конкурсної пропозиції – пропозиції учасника конкурсу щодо вартості робіт з оцінки, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням таких робіт, а також строку їх виконання;

підтвердних документів: заява про участь у конкурсі; документи в яких зазначено правовий статус претендента, склад оцінювачів, які безпосередньо виконуватимуть роботи з оцінки; документи, що підтверджують право на виконання таких робіт;

інформації про претендента: документів щодо практичного досвіду виконаних робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна.

Замовник робіт з оцінки: Горінчівська  сільська рада.

Платник робіт з оцінки: Горінчівська сільська рада.                    

     Конкурс відбудеться через 15 календарних днів після опублікування цієї інформації на сайті Горінчівської сільської ради. Попередня дата проведення конкурсу 10 січня 2021 року о 15:00 за київським часом за адресою: с. Горінчово, вул. Незалежності, 152 «А».

Конкурсна документація подається в Горінчівську сільську раду за один робочий день до оголошеної дати проведення конкурсу (включно), за адресою: 90430, Закарпатська обл., Хустський р-н., с. Горінчово, вул. Незалежності, 152 «А».

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь