Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Місто Добра – центр доброти для мами і дитини

Дата: 02.07.2024 12:33
Кількість переглядів: 62

      Місто Добра – це міжнародний кризовий центр матері і дитини, розташований у м. Чернівці за адресою вул. Річна 10. Наш притулок є найбільшим в Україні і наразі не має аналогів. Головна місія – зберегти дитину в сім’ї. Через війну, яка триває в Україні, ми приймаємо родини, які втратили домівку. У нашому шелтері мешкають сім’ї з окупованих територій, які перебувають під постійними обстрілами. Зараз у Місті Добра проживає близько 300 людей. Серед них – діти позбавлені батьківського піклування, мати з дітьми, які потерпали від домашнього насильства, та сім’ї, які вимушено покинули свої домівки через війну.

Фото без опису

     З огляду на важливість нашої місії зберегти дитину в сім’ї, ми створюємо всі належні умови для мам, щоб вони мали змогу саморозвиватися та забезпечувати своїм дітям світле майбутнє. Саме тому ми запускаємо освітній проєкт від Міста Добра – Академія «Мама Шиє». Метою проєкту є навчити мам шити, щоб вони могли влаштуватися на роботу або відкрити власну справу і працювати з дому. Це дозволить жінкам забезпечити себе своїх дітей, сприяти їхній фінансовій незалежності та покращенню якості життя.

      Проєкт орієнтований на жінок, які опинилися в складних життєвих обставинах, зокрема на одиноких мам, які виховують дітей з інвалідністю, випускниць інтернатів та жінок з інвалідністю. Ми прагнемо підтримати тих, хто найбільше потребує допомоги і можливості для розвитку. Під час участі у проєкті мами здобувають нову професію – вчаться шити. Це дозволить їм згодом знайти роботу або відкрити власну справу, працюючи з дому. Таким чином, жінки зможуть забезпечувати себе і своїх дітей, що сприятиме їхній фінансовій незалежності та покращенню якості життя. Поки мати займаються навчанням, їхні діти можуть пройти реабілітацію, отримати необхідну підтримку та досвід. Проєкт повністю забезпечує участь всіма необхідними всіма необхідними матеріалами для навчання. Крім того, ми надаємо можливість безкоштовного проживання в Місті Добра, де учасниці можуть знайти тимчасовий притулок і безпеку. Протягом навчання за дітьми буде здійснюватися кваліфікований догляд, що дозволить мамам зосередитися на здобутті нових знань і навичок.

     Проєкт розпочнеться 15 липня 2024 року і триватиме 12 місяців. Тривалість навчання одного потоку складає 3 місяці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь