Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Горінчівська громада серд 25 українських громад, представники яких беруть участь у підготовчому етапі програми «Добре врядування – 2024 WIN4UA»

Дата: 06.09.2024 12:33
Кількість переглядів: 57

31 липня 2024 року Фонд міжнародної солідарності (FSM) оголосив про старт програми «Добре врядування – 2024 WIN4UA». Від українських громад надійшло 119 заявок на участь, і після ретельного відбору до конкурсу було допущено 39 учасників. Упродовж минулого тижня незалежні експерти провели співбесіди, за результатами яких обрано 25 кандидатів, що представляють різні регіони України – від Луганщини до Закарпаття. Ці громади продовжать участь у підготовчому етапі програми. Серед них і Горінчівська територіальна громада.

Фото без опису

На цьому тижні відбулася організаційна зустріч Горінчівського сільського голови Михайла Калинича та інших учаників з командою проєкту. Учасники зустрічі ознайомилися з майбутніми етапами програми, які включають серію вебінарів, присвячених управлінню проєктами, антикорупційним механізмам, місцевому самоврядуванню у Польщі та питанням європейської інтеграції. Після завершення навчання учасники складуть комплексний тест, результати якого визначать 15 переможців. Вони отримають можливість пройти стажування, організоване Фондом міжнародної солідарності (FSM).

Метою програми «Добре врядування – 2024 WIN4UA» є посилення компетенцій українських органів місцевого самоврядування в сфері модернізації та міжнародного співробітництва в контексті реформи децентралізації в Україні та вступу до Європейського Союзу.

Проєкт «Добре врядування – 2024 WIN4UA» реалізується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь