Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оголошення про проведення засідання сесії

Дата: 19.06.2024 12:37
Кількість переглядів: 57

Фото без описуІнформуємо про проведення 21 червня 2024 року о 16:00 годині другого засідання дев’ятої сесії Горінчівської сільської ради VIIІ скликання, яке не відбулося 29 травня 2024 року.

Засідання сесії проходитиме в приміщенні Горінчівського ліцею Горінчівської сільської ради за адресою: село Горінчово, вулиця Героїв України, будинок 3-А. Реєстрацію депутатів розпочати о 15:30 год.

На розгляд пленарного засідання виносяться наступні питання:

1. Про схвалення договору про співробітництво територіальних громад.

2. Про затвердження Положення про громадські слухання на території Горінчівської сільської ради.

3. Про створення Молодіжної ради при Горінчівській сільській раді.

4. Про внесення змін до складу комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування та перейменування вулиць, встановлення пам'ятних знаків на території населених пунктів Горінчівської сільської територіальної громади та затвердження її складу в новій редакції.

5. Про внесення змін до Положення про преміювання працівників апарату Горінчівської сільської ради та виконавчих органів ради в новій редакції (зі змінами від 22.11.2023 року).

6. Про внесення змін до рішення Горінчівської сільської ради VIII скликання від 22 листопада 2023 р. № 947 «Про затвердження структури та загальної чисельності працівників апарату Горінчівської сільської ради та її виконавчого комітету, інших виконавчих органів ради на 2024 рік».

7. Про внесення змін та доповнень до Програми посилення соціального захисту жителів Горінчівської сільської територіальної громади «Турбота» на 2023-2025 роки.

8. Про внесення змін та доповнень до Програми підтримки обдарованих дітей та молоді на території Горінчівської сільської територіальної громади на 2023-2025 роки.

9. Про затвердження звіту про виконання бюджету Горінчівської сільської територіальної громади за перший квартал 2024 року.

10. Про внесення змін до рішення Горінчівської сільської ради від 15 грудня 2023 року № 985 «Про бюджет Горінчівської сільської територіальної громади на 2024 рік (зі змінами від 23.02.2024 року).

11. Про розгляд земельних питань.

12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Березово Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Гонцош Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Ділок Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Кутлаш Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Медвежий Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

17. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Монастирець Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Нижній Бистрий Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

19. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Облаз Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Посіч Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Поточок Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Противень Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Ряпідь Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Сюрюк Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

25. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Тополин Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту села Широке Горінчівської сільської територіальної громади Хустського району Закарпатської області.

27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо встановлення меж Горінчівської сільської територіальної громади.

28. Про погодження проєкту землеустрою щодо встановлення меж території Драгівської сільської територіальної громади.

29. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) під комплексом будівель амбулаторії с. Горінчово.

30. Про надання дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у комунальну власність для обслуговування закладів освіти.

31. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування закладів освіти.

32. Про заслуховування звіту заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.

33. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь