Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Горінчівська територіальна громада отримала подрібнювач для гілок від Проєкту USAID «ГОВЕРЛА»

Дата: 12.08.2024 12:30
Кількість переглядів: 211

Горінчівська територіальна громада як громада-партнерка проєкту HOVERLA / проєкт USAID в Україні отримала сучасний подрібнювач для гілок ARPAL, загальною вартістю такої спецтехніки – близько 600 тис гривень.

Фото без описуУстаткування слугуватиме для потреб громади та з його допомогою КП «РІКА-СЕРВІС» (комунальне підприємство, яке нещодавно почало функціонувати в громаді) утилізовуватиме сміття після сезонного обрізування дерев та кущів, а згодом – подрібнена деревина буде використовуватись для опалювання комунальних закладів. Дробарка має значний запас потужності, за годину можна заготовити до 14 кубометрів дров.

Фото без описуПри нагоді, під час розвантаження техніки, став екскаватор CASE, який громада отримала минулоріч також в рамках цього проєкту.

«Нагадаю, співпраця Горінчівської територіальної громади з USAID «ГОВЕРЛА» триває з 2022 року. За цей час наша громада отримала різної техніки та обладнання на суму близько 10 млн гривень. Це і екскаватор, пожежне обладнання, генератори, оргтехніка тощо», – розповів сільський голова Михайло Калинич.

Фото без описуМи високо цінуємо партнерство з Проєктом USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), який впроваджується компанією DAI Global LLC (DAI) та щиро дякуємо нашим партнерам за постійну підтримку та внесок у розвиток нашої громади. Продовжуємо співпрацю на благо громади та мешканців!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь