Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття» молодь Горінчівської громади приймала участь в молодіжному таборуванні

Дата: 12.09.2024 21:48
Кількість переглядів: 16

З 5 по 7 вересня молодь Горінчівської територіальної громади брала участь у молодіжному таборуванні в рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття».

Фото без опису

Ці три дні були доволі насиченими та продуктивними. Першого дня тренерка Марія Рущак розповіла про те, хто такий лідер і які риси йому притаманні. Молодь мала змогу попрацювати в командах, а також пошукати лідерські якості в себе. Крім того, ввечері учасники пограли в настільну гру «Молодіжна рада».

Фото без опису

Наступного дня, з тренеркою Галиною Гичкою, вчилися як правильно розпізнавати інформацію на просторах інтернету, що таке фейк та як не «пійматися на гачок». На завершення такого насиченого дня було проведено цікаву інтелектуальну гру, в якій команда нашої громади, спільно з колегами Великобичківської громади, здобули перемогу. 

Фото без опису

На завершення даного таборування, молодь вчилася розуміти як формується місцевий бюджет і куди він витрачається. Важливим елементом цього дня стала навчальна сесія про гендерні питання в молодіжній політиці під керівництвом тренерки Маріанни Колодій.

Фото без опису

Не обійшлося і без сюрпризів. Всі учасники зуміли відвідати молодіжний центр Полянської територіальної громади, де змогли на власні очі побачити чудове, сучасне приміщення та почути про заходи, які відбуваються в ньому. А також, обговорити розвиток молодіжної політики на Закарпатті, дієвість молодіжних рад та чому так важливо розвивати молодь в громадах з Іриною Савченко.

Фото без опису«Школа молодіжних рад» проводиться БФ «Центр громадських ініціатив» в рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь