Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інклюзивність та доступність об’єктів бізнесу, їхньої продукції та послуг, а також ефективна комунікація з особами з інвалідністю

Дата: 09.10.2024 19:08
Кількість переглядів: 37

З 1 по 4 жовтня керівниця Центру надання соціальних послуг Горінчівської сільської ради Ольга Артьомова прийняла участь в тренінгу організованому Агенцією трансформацій M.CLASS «Інклюзивність та доступність об’єктів бізнесу, їхньої продукції та послуг, а також ефективна комунікація з особами з інвалідністю».

Фото без опису

Цей захід відбувся у львівському Музей Митрополита Андрея Шептицького та об’єднав представників місцевого самоврядування громад-партнерок проєкту USAID ГОВЕРЛА з Львівської, Закарпатської та Волинської областей. 

Основна мета тренінгу — забезпечити учасників практичними навичками та знаннями для впровадження інклюзивних ініціатив у своїх громадах.

Фото без опису

З початком повномасштабного вторгнення питання інклюзивності стало ще більш актуальним, адже ми зіткнулися з новими викликами в облаштуванні доступних просторів та комунікації з людьми з інвалідністю.

Програма тренінгу охопила такі ключові теми: 

  • вивчення принципів універсального дизайну; 
  • проведення аудиту доступності;
  • безбар’єрність у галузі гостинності.

Окрім насичених теоретичних сесій, учасники мали змогу дослідити доступність туристичних об`єктів Львова під час спеціалізованих інклюзивно-навчальних екскурсій.

Фото без опису

Впевнені, що отримані знання стануть основою для впровадження змін у громадах!

Захід проводився Агенцією трансформацій «M.CLASS» у рамках проєкту «Двигуни громад» і став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» HOVERLA / проєкт USAID в Україні. Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь