Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Горінчівській територіальній громаді відбувся тренінг «Залучення громадян до місцевого самоврядування»

Дата: 10.10.2024 22:29
Кількість переглядів: 565

9 жовтня в приміщенні сільської бібліотеки с. Горінчово відбувся тренінг на тему «Залучення громадян до місцевого самоврядування». Захід зібрав членів робочої групи, керівників комунальних закладів та активних мешканців громади.

Фото без опису

Координатор проєкту в Закарпатській області Андрій Вишняк, який співпрацює з Горінчівською територіальною громадою, розповів про основні принципи залучення громадян та важливість цього процесу для місцевого самоврядування. Також він підкреслив переваги громадської участі у прийнятті рішень.

Учасники заходу поділилися своїм баченням рівня комунікації між владою та громадськістю в Горінчівській громаді, а також обговорили рівні громадянської участі та важливість партнерства. Наприкінці тренінгу було проаналізовано існуючі інструменти участі громадян у громаді та визначено необхідні для впровадження.

Фото без опису

Горінчівська територіальна громада бере активну участь у проєкті «Посилення залученості громадян і впливу громадянського суспільства». Цей проєкт допоможе розробити План залучення громадян до прийняття рішень, покращити комунікацію та зміцнити партнерство між владою та громадськістю.

Закликаємо всіх мешканців громади долучатися до подібних заходів, адже разом ми можемо зробити нашу громаду кращою!

Ця публікація створена у рамках проєкту «Посилення залученості громадян і впливу громадянського суспільства», який реалізовує ГО «Європейський діалог», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь