Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ґміна Плонськ Мазовецького воєводства стала партнером Горінчівської територіальної громади в межах програми стажування «Добре врядування – 2024 WIN4UA»

Дата: 15.10.2024 21:43
Кількість переглядів: 18

В межах програми стажування «Добре врядування – 2024 WIN4UA» ґміна Плонськ Мазовецького воєводства стала партнером Горінчівської територіальної громади.

Програмою визначено 15 пар українських та польських органів місцевого самоврядування, представники яких протягом 4 тижнів співпрацюватимуть у польських ґмінах над реалізацією проєктних ідей.

Фото без описуСтажування розпочнеться 22 жовтня 2024 року з урочистої зустрічі у Варшаві, під час якої стажисти та їхні ментори обговорять завдання і мету стажування, організаційні питання та матимуть змогу налагодити контакти для подальшої взаємодії. Захід також включатиме семінар з аналізу потреб у роботі органів місцевого самоврядування. Після зустрічі учасники стажування та ментори вирушать до місця проходження стажування, яке триватиме майже 4 тижні.

Ключовими темами стажування будуть питання прозорості та боротьби з корупцією, взаємодії з громадянами, структури управління і процесу державних закупівель, освоєння коштів ЄС, а також індивідуальні програми, пов’язані з інтересами та проєктами учасників стажування. Темою Горінчівської територіальної громади є поводження з твердими побутовими відходами.

Стажисти працюватимуть із менторами над проєктами, які можна буде реалізувати в майбутньому в українських ОМС. Завершальна зустріч, на якій учасники обміняються досвідом та кращими практиками, допоможе закріпити отримані знання та ідеї.

Це вже третій рік поспіль, коли Фонд міжнародної солідарності реалізує програму стажувань, спрямовану на посилення компетенцій українських органів місцевого самоврядування у сфері модернізації та міжнародного співробітництва в контексті реформи децентралізації в Україні та вступу до Європейського Союзу.

Проєкт «Добре врядування – 2024 WIN4UA» реалізується за фінансової підтримки Програми польської співпраці у сфері розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь