Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Горінчівська територіальна громада стала повноправним членом Асоціації «Єврорегіон Карпати - Україна»

Дата: 19.03.2021 11:36
Кількість переглядів: 2369

Минулого тижня голова Горінчівської територіальної громади Михайло Калинич разом з іншими представниками місцевого самоврядування укрупненої Хустщини прийняли участь в засіданні Загальних Зборів Асоціації «Єврорегіон Карпати - Україна», у ході якого окреслено стратегічні напрямки діяльності Асоціації та її членів на найближчу перспективу.

Фото без опису

Доречі, це перше зібрання після зміни адміністративно-територіального устрою, тож зміни відбулись і серед членів Асоціації. Відповідно, в рамках засідання було оновлено склад правління - наглядового органу Асоціації та прийнято 20 нових членів, в тому числі й Горінчівську територіальну громаду.

Фото без опису

Керівники та представники органів місцевого самоврядування ознайомились із результатами діяльності за останні 5 років та розглянули стратегічні завдання на перспективу: затвердили напрямки діяльності Асоціації, план заходів, а також перспективи Програм, що реалізує Асоціація - програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад та програми підтримки міжрегіональної співпраці «Змінимо країну разом».

Фото без опису

Проблемні питання повноважень та ресурсного забезпечення діяльності органів місцевого самоврядування розглянуто в рамках Обговорення «Місцеві громади: нове законодавство – нові можливості», організованого Асоціацією.

Участь у Обговоренні взяли заступник міністра розвитку громад та територій України Вячеслав Негода, народні депутати України - Дмитро Гурін, Галина Васильченко, Олег Синютка, голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров, голова Львівської обласної ради Ірина Гримак, голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький, представники органів місцевого самоврядування та виконавчої влади Львівської, Івано-Франківської, Закарпатської та Чернівецької областей.

Фото без опису

Горінчівська громада має великі сподівання на співпрацю з Асоціацією.

.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь