Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Команда "За життя" Монастирецького ЗЗСО виборола II місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу "Земля – наш спільний дім"

Дата: 22.03.2021 22:15
Кількість переглядів: 3054

Фото без опису

"Атака вірусів. Врятуй планету" – тема цьогорічного Всеукраїнського конкурсу "Земля – наш спільний дім", обласний етап якого пройшов на базі Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру.

18 березня в ЗОЕНЦ пройшов другий обласний етап Всеукраїнського конкурсу колективів екологічної просвіти. Конкурс проводиться щорічно з метою підвищення рівня еколого-просвітницької та природоохоронної діяльності учнівських колективів екологічної просвіти загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Завдання конкурсу – це виховання в учнів любові до рідного краю, формування в них екологічної культури, пошук нових форм, методів і моделей організації еколого-просвітницької роботи з учнями, поширення кращого педагогічного досвіду щодо організації агітаційної роботи. В обласному етапі взяли участь учнівські колективи, які стали переможцями перших етапів, що проходили в громадах.

До складу колективу входять учні віком від 11 до 17 років. Колектив презентує еколого-просвітницьку та природоохоронну роботу, проведену протягом навчального року, її результативність з використанням плакатів, малюнків, фотографій та відеосюжетів.

Журі оцінювало презентації команд – до 5 хвилин та виступи,  які  поєднували  різні жанри, стилі і напрями мистецтва. Колективи демонстрували власні досягнення в просвітницькій та природоохоронній діяльності. Тривалість виступу до 20 хвилин. Кожна команда була оригінальною та відображала власний досвід і результати практичної природоохоронної роботи і пропагувала  рух за збереження навколишнього природного середовища.

Цьогоріч в обласному етапі оцінювалось 9 колективів з різних районів та територіальних громад, які відповідально поставилися до конкурсу і  вчасно надіслали конкурсні матеріали.

Переможцем за кількістю набраних балів стала команда "Грін" Тур’я-Реметівської сільської ради, Раківська гімназія, керівник колективу Малеш В. В.

Другі і треті місця вибороли такі  колективи:

II місце – колектив "За життя", Горінчівської територіальної громади, Монастирецького закладу загальної середньої освіти I-III ступенів,  керівник колективу Дяченко В. В.;

II місце – колектив  "Дивосвіт", Виноградівської територіальної громади, с. Широке, Широківська загальноосвітня школа I-III ступенів,  керівник колективу Маркулинець Т. М.;

III місце – колектив "ECOквінтет", Тересвянської територіальної громади, Тересвянський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів,  керівник колективу Феєр В. С.;

III місце – колектив "Дивосвіт", Мукачівського району, Полянської сільської ради, Голубинська гімназія,  керівник колективу Рипкович Л. М.;

III місце – колектив "Еко-6", Ужгородська загальноосвітня школа I-III ступенів № 6 ім. Гренджі-Донського,  керівник колективу Янкович Г. Ю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь