Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нові амбулаторії в Березові та Нижньому Бистрому готові приймати пацієнтів

Дата: 12.06.2021 10:57
Кількість переглядів: 2798

Вчора голова Горінчівської територіальної громади Михайло Калинич разом з керівництвом області та району відкрили новозбудовані амбулаторії загальної практики та сімейної медицини в селах Березово та Нижній Бистрий Горінчівської територіальної громади.Фото без опису

На відкриття завітали голова Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков, перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький, голова Хустської райдержадміністрації Віктор Сабадош, заступник голови Хустської районної ради Михайло Станко, представники депутатського корпусу територіальниої громади та районної ради.

Фото без опису

Амбулаторії загальної практики та сімейної медицини побудовані в рамках реалізації державної програми реформування первинної ланки медицини та програми Президента України «Велике будівництво». Левова частка грошей на проєкт (90% вартості) виділена з державного бюджету, решта (10%) – на умовах співфінансування з районного бюджету.

Переконані, що після відкриття нових медзакладів мешканці наших сіл будуть отримувати більш якісне медичне обслуговування та матимуть доступ до більшої кількості медичних послуг. Тут зможуть обслуговуватися близько п’яти тисяч пацієнтів.

Фото без опису

Якісні та доступні медичні послуги надзвичайно важливі. Особливо, ми це відчули з поширенням коронавірусу, коли вчасне діагностування стало запорукою здоров’я пацієнта.

Сучасні приміщення новобудов передбачають кабінети лікарів, в них обладнано стаціонарні пандуси для дитячих та інвалідних колясок, а також зони відпочинку.

Фото без опису

Для розвитку та забезпечення сталості нашої громади це дуже великий крок, тому ми й надалі будемо працювати над модернізацією наших медичних закладів та покращенням медичного обслуговування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь