Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Горінчівська сільска рада пропонує для громадського обговорення проєкт рішення сесії Горінчівської сільскої ради про припинення (реорганізацію) Широцької гімназії шляхом приєднання до Нижньобистрівського закаладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступ

Дата: 14.06.2021 23:45
Кількість переглядів: 2891

Вгідно до абзацу другого частини 6 Порядоку та умов надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам затверджених постановою Кабінету Міністрів України №6 від 14 січня 2015 р. за рахунок субвенції не здійснюється з 1 вересня 2016 р. фінансування закладів загальної середньої освіти (крім закладів початкової школи та приватних закладів загальної середньої освіти), кількість учнів у яких становить менше 25 осіб.

Водночас у 2020/2021 навчальному році в Горінчівській територіальній громаді функціонує Широцька гімназія Горінчівської сільської ради, в якій станом на 1 вересня 2020 року здобувало освіту 22 учнів.

Враховуючи зменшення контингенту учнів цього закладу, завантаженість його в середньому на 30 відсотків, враховуючи вимоги чинного законодавства доцільно припинити його діяльність після завершення 2020/2021 навчального року шляхом приєднання до Нижньобистрівського закладу загальної середньої освіти I-III ступенів імені Василя Вовчка Горінчівської сільської ради, визначивши його відокремленим підрозділом – філією без статусу юридичної особи.

Учні цього закладу продовжать навчання за місцем проживання у філії, в яку він реорганізовується.

Зауваження до проєкту можна направляти до 24 червня 2021 року поштою за адресою: Горінчівська сільська рада, 90430, Україна, Закарпатська область, Хустський район, с. Горінчово, вулиця Незалежності, будинок 152 «А» або на електронну адресу: gorinchivosilrada@gmail.com.

Проєкт рішення Горінчівської сільської ради:

Про припинення (реорганізацію) Широцької гімназії шляхом приєднання до Нижньобистрівського закаладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Василя Вовчка Горінчівської сільскої ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь