Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Гарні новини для Горінчівської громади

Дата: 10.07.2021 20:33
Кількість переглядів: 1994

Під час конференції «Карпати - 30», що відбувалася вчора в Нижньому Солотвині, оголосили переможців двох наборів в рамках Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад. Серед переможців проєкт «Безпечне освітнє середовище в Горінчівському ЗЗСО», який підготували заступник Горінчівського сільського голови Юрій Якоб та депутат сільської ради Іван Паш у партнерстві з Агенством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття».

Проєктом передбачено встановленння пожежної сигналізації, відеоспостереження та проведення просвітницьких безпекових заходів в Горінчівському закладі загальної середньої освіти. На реалізацію проєкту від грантодавця громада отримає 180 тис. грн. 

«Зараз Горінчівська сільська рада приділяє велику увагу питанням безпеки в закладах освіти громади, тому перемога нашого проєкту в цьому конкурсі є вагомим досягненням у реалізації запланованого», - зазначає Горінчівський сільський голова  Михайло Калинич.

Громади Карпатського регіону отримають 7,9 млн. грн. грантових коштів з обласного бюджету та 9,6 млн. грн. - з державного. З рекордної кількості проєктних заявок - 472 заявки - визначено 80 проєктів-переможців, по 20 у кожній з областей (Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій). 

Програма допомагає громадам вирішувати проблеми у різних галузях та робить Карпати туристично привабливими, безпечними, спортивними. 

Додамо, що конкурсний набір 1.0 проводили у рамках проєкту «Карпатська мережа регіонального розвитку», що реалізується спільно Міністерством розвитку громад та територій, Закарпатською, Івано-Франківською, Львівською, Чернівецькою обласними адміністраціями та Асоціацією «Єврорегіон Карпати – Україна» і фінансується за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримки регіональної політики України, а Конкурс ініціатив місцевих карпатських громад – 2021 2.0 реалізує Асоціація органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Украі?на» у партнерстві з Львівською, Закарпатською, Івано-Франківською, Чернівецькою обласними радами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь