Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мікрозелень, лісові мурахи та ендемічні види квіткових рослин– саме це стало основою дослідження екологічних проектів.

Дата: 09.11.2021 14:29
Кількість переглядів: 1009

 Фото без описуСьогодні, на базі Монастирецького ЗЗСО відбулася олімпіада з екології. В ній взяли участь два заклади загальної середньої освіти Горінчівської територіальної громади – Монастирецький ЗЗСО та Горінчівський ЗЗСО. Учні з великим захопленням презентували теми свого дослідження, адже екологічна ситуація і проблематика завжди актуальна. 

Темами дослідження стали «Значення пророщеного насіння для організму», «Руді лісові мурахи – важлива ланка лісової екосистеми» та «Дослідження ендемічних видів Квіткових рослин, що зростають на околицях с. Монастирець (урочище Ягодичний)».Фото без опису

Всі роботи були оформлені у відповідності до стандартів Міністерства освіти і науки України. Під час діяльності над своїми проєктами учні провели та обґрунтували своє власне дослідження, зосередили увагу на важливість даної теми, зробили опитування та аналіз. Лемак Олександа – учениця 10 класу Горінчівського ЗЗСО,  у своїй презентації показала як вирощувати мікрозелень в домашніх умовах та чим вона корисна. Крім того поділилася ідеями для смачних смузі та печива, яке принесла з собою і пригостила всіх присутніх.  Антонь Іван – учень 11 класу Монастирецького ЗЗСО, зосередив увагу  на те якими є важливими для природи мурахи. Розповів про їх види, спосіб життя та експерименти з ними, які провів особисто. Сухоняк Софія – учениця 10 класу Монастирецького ЗЗСО, провела дослідження рослин, які ростуть у рідній місцевості і, які, на жаль, зникають.

Зосередила увагу на цій проблемі і назвала шляхи вирішення її. За презентацією робіт вихованців закладів освіти спостерігало журі, яке складалося із педагогічних працівників.

Вкінці вони провели оцінювання та визначили переможця, чий проєкт буде представляти Горінчівську територіальну громаду в Ужгороді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь