Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєктні менеджери Горінчівської територіальної громади пройдуть комплексне навчання в рамках програми «Кроки для спеціалістів з управління проєктами»

Дата: 14.11.2021 12:54
Кількість переглядів: 715

«Кроки для спеціалістів з управління проєктами» - це комплексна навчальна програма, що складається з циклу семінарів та майстерень, які впроваджуватимуться виключно у онлайн форматі. Ця програма створена для спеціалістів з управління проєктами, проєктних менеджерів у територіальних громадах та орієнтована на покриття базової потреби в знаннях: що потрібно знати, щоб готувати та реалізовувати проєкти місцевого розвитку.

Від Закарпатської області учасниками програм, окрім команди Горінчівської територіальної громади, стали команди ще 9-ти територіальних громад: Тур'я-Реметівської, Нересницької, Богданської, Ясінянськї, Керецьківської, Великобичківської, Іршавської, Нижньоворітської та Дубівської.

Команду проєктних менеджерів Горінчівської громади, що будуть учасниками навчальної програми, складають: Іван Паш - депутат сільської ради та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Горінчівської сільської ради, Оксана Гавронська - депутатка сільської ради та Оксана Росоха - головний спеціаліст відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Горінчівської сільської ради:

Зі слів директора Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe від GIZ Бастіана Файгеля: «Унікальною особливістю навчальної програми «Кроки для спеціалістів з управління проєктами 2021» є її учасники. 240 проєктних команд, що об’єднують працівників органів місцевого самоврядування, комунальних установ та громадських організацій, загалом близько 700 учасників! Вони займаються підготовкою та реалізацією проєктів місцевого розвитку в громадах. Попереду 4 місяці важкої, але захопливої та корисної роботи, і ми сподіваємося, що навички та досвід, набуті під час цієї програми, дозволять вам професійно зростати в майбутньому».

«Спеціалістами нашої громади, що дотичні до управління проєктами, вже розроблено декілька успішних проєктів, які перебувають на стадії реалізації чи подані на участь до різних конкурсних відборів», - відмічає Горінчівський сільський голова Михайло Калинич.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь