Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Кроки для спеціалістів з управління проєктами: серед учасників й команда Горінчівської територіальної громади

Дата: 21.01.2022 09:30
Кількість переглядів: 424

На базі регіонального офісу U-LEAD з Європою в Закарпатській області проходять навчальні заходи в рамках ініціативи  «Кроки для спеціалістів з управління проектами». Горінчівську територіальну громаду в цих навчаннях представляють: Іван Паш - начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму, Оксана Росоха - головна спеціалістка відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму та Оксана Гавронська - депутатка Горінчівської сільської ради.

Тема першого воркшопу «Де шукати хороші ідеї? Від стратегії – до проєкту». Представники громад вчилися визначати стейкхолдерів та цільові групи, з якими вони можуть працювати в рамках проєктів. Акцентувалася увага на необхідності визначення їхніх потреб та можливостей.

Учасники навчань багато працювали в малих робочих групах та виконували низку завдань від тренерів. Завдання стосувалися SWOT-аналізу ситуації в громадах, щоб зрозуміти, як наявні проблеми можна перетворювати в можливості для розвитку. Також фахівці територіальних громад вправлялися у визначенні ідей, які згодом можуть перетворитися на проєктні пропозиції та бути подані на конкурси. 

Від Закарпатської області для участі в другому турі ініціативи були обрані, окрім Горінчівської, команди проєктних менеджерів з Дубівської, Іршавської, Керецьківської, Нересницької, Тур'є-Реметівської та Ясінянської територіальних громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь