Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Дата: 10.11.2022 01:30
Кількість переглядів: 139

Горінчівська сільська рада повідомляє про початок процедури громадських слухань проекту містобудівної документації відповідно до Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 р. № 555, статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»:

«Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в с. Горінчово, урочище «Вапа».

Назва містобудівної документації: Детальний план території щодо зміни цільового призначення земельної ділянки із земель для ведення особистого селянського господарства на землі для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в с. Горінчово, урочище «Вапа. Кадастровий номер 2125382200:01:001:0185.

Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації: Детальний план території розроблений з метою узгодження приватних та громадських інтересів при використанні території.

Період проведення громадських слухань: з 11 листопада 2022 року по 10 грудня 2022 року.

Підстава для розроблення містобудівної документації: рішення четвертої сесії (друге засідання) Горінчівської сільської ради VIІІ скликання № 591 від 22.12.2021 року  «Про розроблення детального плану території в с. Горінчово, урочище «Вапа».

Замовник містобудівної документації:  Горінчівська сільська рада

Платник містобудівної документації: Громадянка Нежива Наталія Іванівна, мешканка с. Горінчово, вул. Волошина А., № 9.

Розробник проекту містобудівної документації: ПП «Закарпатземля»

Зміст містобудівної документації: У проекті опрацьовано планувальне рішення використання та забудови території. Земельна ділянка площею 0,2490 га, кадастровий номер 2125382200:01:001:0185, знаходиться у приватній власності. Цільове призначення земельної ділянки – для ведення особистого селянського господарства. Проектом передбачено зміну цільового призначення земельної ділянки.

Інформація про місце і строки ознайомлення з проектом детального плану території: З матеріалами містобудівної документації можна ознайомитись на офіційному сайті Горінчівської сільської ради e-mail: gorinchivosilrada@gmail.com. Пропозиції та зауваження подавати на адресу Горінчівської сільської ради: 90430, Україна, Закарпатська область, Хустський район,  с. Горінчово, вул. Незалежності, № 152 а, з 11 листопада 2022 року по 10 грудня 2022 року. Пропозиції, подані особами після встановленого строку, залишаються без розгляду.

Інформація про посадову особу, відповідальну за забезпечення організації розгляду пропозицій: Відповідальна особа: Михайло Біляк - заступник Горінчівського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів.

Пропозиції приймаються:у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції до проекту  містобудівної документації мають право подавати:

повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території, щодо якої розроблено відповідний проект містобудівної документації на місцевому рівні;

власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території, щодо якої розроблено проект містобудівної документації, та на суміжних з нею територіях;

представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію;

народні депутати України, депутати відповідних місцевих рад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь