Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГОРІНЧІВСЬКА ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У МІЖРЕГІОНАЛЬНОМУ СЕМІНАРІ-ТРЕНІНГУ

Дата: 29.03.2023 21:43
Кількість переглядів: 452

Голова Горінчівської сільської ради Михайло Калинич долучився до міжрегіонального семінару-тренінгу «Розвиток потенціалу регіональних та місцевих органів влади в сфері кризового реагування, відновлення та надання публічних послуг».

Фото без опису

Захід тривав протягом  27-29 березня у Трускавці в межах проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад в регіонах України», який фінансується урядом Великобританії.

Участь у семінарі-тренінгу також  взяли працівники ще чотирнадцяти територіальних громад Закарпаття, представники обласних військових адміністрацій та місцевого самоврядування  Івано-Франківщини, Львівщини, Рівненщини та запрошені експерти. 

Фото без опису

«Наша громада відкрита до співпраці, ми завжди намагаємося використовувати всі можливості для розвитку. Семінари-тренінги, які організовує ПРООН - це якраз та чудова нагода для  нас  і колег з інших громад поділитися власними напрацюваннями в умовах війни, перейняти успішний досвід громад з інших областей та спільно будувати стратегічні цілі задля досягнення нашої єдиної мети – якнайшвидшої Перемоги», – зазначив Михайло Калинич.

Фото без опису

Учасники заходу обмінялися досвідом та успішними практиками, обговорили із експертами низку важливих тем, таких як координація зусиль влади, громадськості та волонтерських спільнот у реагуванні на виклики спричинені війною, стратегічне планування розвитку територіальних громад, комплексний підхід до інтеграції ВПО в громадах, особливості надання адміністративних послуг до та під час воєнного стану, трансформація освітніх послуг в умовах кризового реагування та багато іншого.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь