Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

Дата: 03.04.2024 12:35
Кількість переглядів: 36

    Фото без опису

   Кабінет Міністрів України вніс зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції.

Бюджетні кошти надаватимуться за такими напрямами та у такому розмірі:

*бюджетна субсидія на одиницю оброблюваних угідь сільськогосподарського призначення у розмірі 4000 гривень на 1 гектар. (Учасниками програми можуть бути, як фізичні, так і юридичні особи, що обробляють не менше 1 га і не більше 120 га земель сільськогосподарського призначення та відповідають іншим умовам програми).

* спеціальна бюджетна дотація для утримання великої рогатої худоби (корів) усіх напрямів продуктивності на кожну корову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки у розмірі 7000 гривень на одну корову.(Учасниками програми можуть бути, як фізичні, так і юридичні особи, що утримують не менше 3 і не більше 100 корів та відповідають іншим умовам програми).

* спеціальна бюджетна дотація для утримання маточного поголів’я кіз та/або овець на кожну голову, яка перебуває у власності отримувача, ідентифікована та зареєстрована відповідно до законодавства станом на дату подання заявки у розмірі 2000 гривень на одну голову кіз та/або овець. (Учасниками програми можуть бути, як фізичні, так і юридичні особи, що утримують не менше 5 і не більше 500 голів кіз та/або овець і відповідають іншим умовам програми).

       Зверніть увагу, велика рогата худоба, кози та вівці повинні бути ідентифіковані та зареєстровані відповідно до законодавства України. Щоб отримати кошти, треба подати заявку до Державного аграрного реєстру: https://www.dar.gov.ua/

Прийом заявок розпочнеться з 1 травня та триватиме до 30 червня 2024

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь