Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про початок проведення громадського обговорення щодо найменування вулиць у населених пунктах Горінчівської сільської територіальної громади

Дата: 17.04.2024 17:07
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Відповідно до розпорядження сільського голови від 16 квітня 2024 р. № 121 «Про ініціювання процесу найменування вулиць в населених пунктах Горінчівської сільської територіальної громади», зметою найменування вулиць в населених пунктах Горінчівської сільської територіальної громади та впорядкування адрес об’єктів нерухомості, відділ містобудування, архітектури, просторового планування, земельних ресурсів та комунального майна Горінчівської сільської ради розпочинає процес публічних консультацій з громадськістю стосовно найменування вулиць у населених пунктах Горінчівської сільської територіальної громади.

Строк проведення громадського обговорення – один місяць з дня оприлюднення офіційного повідомлення про його початок.

Форма проведення громадського обговорення – публічні консультації, які будуть здійснюватися у вигляді збору пропозицій від жителів Горінчівської сільської територіальної громади, електронне та письмове голосування у термін до 17.05.2024 р. включно.

Основною метою публічних консультацій є збір пропозицій від жителів громади щодо назв вулиць у населених пунктах Березово, Ряпідь, Гонцош, Нижній Бистрий, Противень та Широке Горінчівської сільської територіальної громади.

Подати пропозиції щодо найменування можна:

- в письмовому вигляді за адресою: 90430, село Горінчово, вулиця Незалежності 145-А, Хустський район, Закарпатська область, відділ містобудування, архітектури, просторового планування, земельних ресурсів та комунального майна Горінчівської сільської ради;

- листом на електронну пошту відділу містобудування, архітектури, просторового планування, земельних ресурсів та комунального майна Горінчівської сільської радиgorinchovo_arch@ukr.net.

Пропозиції учасників громадського обговорення у письмовій формі чи електронною поштою подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові, контактного телефону та адреси особи, яка їх подає.

Юридичні особи подають пропозиції у письмовій формі чи електронною поштою із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

У разі внесення пропозиції щодо присвоєння вулиці імені фізичної особи, ювілейної та святкової дати, назви і дати історичної події, до пропозиції необхідно додати коротке обґрунтування та інформаційну довідку про фізичну особу, ім'я якої пропонується присвоїти, ювілейну, святкову чи історичну дату або назву історичної події, назву якої пропонується присвоїти.

У разі, якщо у фізичної особи, ім'я якої пропонується присвоїти вулиці чи провулку, є родичі (діти, вдова, вдівець, а якщо їх немає - батьки, рідні брати та сестри), необхідно також отримати їх письмову згоду на присвоєння імені. 

При виникненні запитань чи уточнень можна звертатися до уповноваженої особи, відповідальної за збір пропозицій – Івана РОСОХИ за номером телефону 0686433851 та електронною поштоюgorinchovo_arch@ukr.net.

Усі запропоновані варіанти назв будуть розглянуті на відкритому засіданні комісії з питань збереження історичної спадщини, найменування та перейменування вулиць, встановлення пам’ятних знаків на території населених пунктів Горінчівської сільської територіальної громади (далі – комісія).

Узагальнення та оприлюднення результатів громадського обговорення буде здійснено на офіційному веб сайті Горінчівської сільської ради після їх затвердження на засіданні комісії.

Посилання на анкету по збору пропозицій:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeEpSqvr4yg0JtUHMvwR5RnO19Fd7kTiQ2owpamO0ZrZU72Ag/viewform?usp=sf_link


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь