Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Горінчівській територіальній громаді завершилася «Школа молодіжних рад»

Дата: 19.06.2024 19:26
Кількість переглядів: 101

17 червня 2024 року в Горінчівській територіальній громаді завершилася «Школа молодіжних рад». Це були цікаві та насичені чотири модулі, де учасники отримали корисні знання у питаннях: що таке молодіжна рада і для чого вона потрібна; які інструменти залучення громадян можна використовувати; зрозуміли як правильно виявити проблеми молоді і як дослідити потреби; розробили анкети та отримали ще багато іншої інформації.

Фото без опису

В даній школі було зареєстровано 22 осіб, але самими витривалими, які вкінці отримали сертифікати стало 12 представників молоді.

Ми не зупиняємося на цьому, адже попереду найважливіше - процес створення молодіжної ради в Горінчівській громаді, розроблення стратегії для неї та молодіжне таборування. Сподіваємось, що нам вдасться створити дієву та ефективну молодіжну раду в громаді, тож слідкуйте за нашими новинами щоб не проґавити свою можливість.

"Школа молодіжних рад стала крутим досвідом та можливістю для отримання нових знань. Насамперед найбільше, що сподобалось у навчанні - можливість до максимальної комунікації в ефективному середовищі, яке включає тренерів і самих учасників-однодумців. За допомогою Школи молодіжних рад я зрозуміла для себе якою саме має бути молодіжна рада в нашій громаді" - коментує учасниця школи Евеліна Яким.

«Школа молодіжних рад» проводиться БФ «Центр громадських ініціатив» в рамках проєкту «Молодіжні ради Закарпаття» та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь