Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

18 Жовтня, 2021 р., 11:30
Освітяни є пріоритетною групою вакцинації проти COVID-19 у багатьох країнах світу, зокрема і в Україні. Вчителів та викладачів усього світу прагнуть убезпечити якомога швидше, адже педагоги є однією з найбільш контактних професійних груп: вони щодня спілкуються з десятками або й сотнями людей.
18 Жовтня, 2021 р., 10:42
18 жовтня - день, який оголошений Європейським днем боротьби з торгівлею людьми. Саме цей День був започаткований 18 жовтня 2007 року Європейським парламентом як день консолідації діяльності з підвищення рівня обізнаності щодо феномену торгівлі людьми, особливо жінками та дітьми, небайдужості громадськості до цього явища та візуалізації проблеми на глобальному рівні. Будь-яка особа може постраждати від торгівлі людьми, незалежно від віку, статі, освіти чи соціального статусу. Жінки та чоловіки стають жертвами сексуальної та трудової експлуатації. Дітей змушують красти, жебракувати, використовують для  проституції, навіть з метою вилучення органів. Для злочинців – це величезні гроші, а для людей - страждання, зруйновані сім’ї, втрачене здоров’я і навіть життя... За неофіційними даними у світі близько 4 млн.осіб щороку переправляються через кордони держав для використання в підневільній праці. Якщо Ви постраждали від торгівлі людьми, зателефонуйте на гарячу лінію з питань міграції та протидії торгівлі людьми: 0 800 505 501 (зі стаціонарних телефонів) та «527» (з мобільного для абонентів Київстар, Vodafone, Life).  
15 Жовтня, 2021 р., 16:48
Департамент культури, національностей та релігій Закарпатської обласної державної адміністрації запрошує до співпраці мешканців територіальних громад області та пропонує надати пропозиції ініціатив у галузі культури до 29 жовтня 2021 року на електронну адресу департаменту культури, національностей та релігій облдержадміністрації сulture@carpathia.gov.ua за такою формою:    Пропозиція ініціативи у галузі культури. Прізвище, ім’я, по батькові автора ініціативи _____________________________ Назва територіальної громади __________________________________________ Назва проєкту/заходу _________________________________________________ Короткий зміст проєкту/заходу _________________________________________ Локація проведення проєкту/ заходу ___________________________________   Контакти автора ініціативи ____________________________________________   Дата _________________ Підпис _________________
15 Жовтня, 2021 р., 14:00
Урочисте привітання до Дня захисників і захисниць України та Дня Українського козацтва, які припадають на велике християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці, відбулося 15 жовтня 2021 року в селі Горінчово. Захід розпочався з виконання Гімну України. Учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять усіх героїв-патріотів, які віддали своє життя за волю України та мужньо захищали її кордони.   В урочистому покладанні квітів взяли участь  голова Горінчівської сільської ради Михайло Калинич, секретар сільської ради Ангеліна Калин, начальник відділу освіти  Іван Паш, настоятель Свято-Вознесенського храму с.Горінчово отець Іоан.  Вітання пролунали в адресу захисників України від  працівників культури Горінчівської сільської ради та учнів Горінчівського ЗЗСО та мешканці села. День захисників та захисниць України - це свято усіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, свято мужності і патріотизму. Це нагода згадати історичні перемоги попередніх поколінь, які своїми бойовими звершеннями здобували та відстоювали свободу та незалежність України.
15 Жовтня, 2021 р., 12:32
15-17 жовтня в м. Ужгород відбудеться захід «Закарпаття бізнес форум» . Приїде понад 300 гостей зі всієї України. Це не стандартний форум, адже запрошуються підприємці разом зі своїми сім’ями. Метою даного форуму є збір бізнес-еліти України та знайомство з Закарпаттям, не тільки як відпочинковою зоною, а і місцем для розвитку. Також це чудовий крок до заохочення в локальному туризмі та яскравий піар привід. Оскільки таких масштабних бізнес-заходів досі не відбувалось в нашій області. Детальна інформація про захід за посиланням: https://zakarpattia-business-forum.com/
15 Жовтня, 2021 р., 11:00
11 жовтня 2021 року Урядом прийнято постанову № 1052, якою внесені зміни до пункту 1 постанови Кабінету Міністрів України від 3 серпня 2020 року № 674 «Про додатковий соціальний захист окремих категорій осіб». Зміни стосуватимуться розмірів пенсій непрацездатних батьків та подружжя загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції/операції об’єднаних сил. З 1 січня 2022 року розмір пенсійної виплати таких осіб, які отримують пенсію в разі втрати годувальника, з урахуванням передбаченої постановою державної адресної допомоги, не може бути нижче 7 800 гривень. Вказаний розмір пенсійної виплати буде встановлений незалежно від наявності інших непрацездатних членів сім’ї загиблого (померлого) учасника антитерористичної операції/операції об’єднаних сил.
14 Жовтня, 2021 р., 10:07
Шановні захисники і захисниці України!  Сьогодні ми святкуємо аж чотири свята, тісно пов'язані між собою: День захисників і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці, День Українського козацтва та річницю створення Української повстанської армії.  Це свято уособлює силу волі та незламність духу, наповнює серця мільйонів українців почуттям гордості та поваги до людей, чиї сміливі вчинки назавжди залишаться втіленням любові до Батьківщини та свого народу. З нагоди величного свята висловлюю подяку та шану чоловікам і жінкам, які беруть участь у захисті територіальної цілісності та недоторканості України. Переконаний, що любов до своєї землі та готовність до захисту своєї держави й надалі залишатимуться найважливішими рисами нашого народу. Особливі слова підтримки хочу сказати для тих, хто сьогодні знаходиться в бойовому строю та захищає українців. Нехай оберігає вас і ваші сім’ї Пресвята Богородиця! Від щирого серця вітаю справжніх захисників і захисниць України. Міцного здоров’я, сил, терпіння та мирного неба над головою! З повагою  Горінчівський сільський голова Михайло Калинич
13 Жовтня, 2021 р., 16:39
У вівторок, 12 жовтня, відбувся всеукраїнський онлайн-урок профорієнтації для учнів 7-11-х класів. До цього заходу долучилися заклади загальної середньої освіти Горінчівської територіальної громади, адже це чудова можливість учням визначитися з професією своєї мрії, а також стати успішним у житті і реалізувати себе в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь