Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

03 Жовтня, 2021 р., 09:23
Шановні вчителі та вчительки, виховательки та позашкільники – кожен із вас невід’ємна частина полум’я, яке зігріває нашу країну. Можливо, ви не завжди можете це відчути, але наше суспільство потребує вашої праці, вашого тепла, що ви даруєте учням, вашої мудрості. У своїх руках ви зосереджуєте неймовірну силу.  Щиро вітаю вас із Днем працівника освіти! Закликаю: будьте активними, навчайтеся новому, зростайте, адже ваші зусилля і ваші справи живуть вічно – у ваших вихованцях та у лсправах їхніх рук.  Зичу вам натхнення, успіху й сил для нових звершень!                                                                                З повагою Горінчівський сільський голова Михайло Калинич
02 Жовтня, 2021 р., 15:49
У професії вчителя не затримуються ті, хто не має щирої любові до дітей, безмежного терпіння та бажання постійно вчитися новому і навчати інших.
01 Жовтня, 2021 р., 20:08
Два слова, за якими понад 100 тисяч людських життів.
30 Вересня, 2021 р., 14:42
На відміну від допомог по вагітності та пологах, компенсації заробітку за час догляду за хворою дитиною та інших допомог, які фінансуються за кошти Фонду соціального страхування України з першого дня і до завершення тимчасової втрати працездатності, у випадку загальних захворювань або травм перші п’ять днів непрацездатності оплачуються за кошти роботодавця. А починаючи з шостого дня і до одужання – фінансуються ФССУ
23 Вересня, 2021 р., 11:24
Для зручності жителів Горінчівської територіальної громади, Горінчівська сільська рада, відповідно до інформації Хустського ЛДГ,  інформує мешканців громади про порядок та  умови виписки паливних дров для населення, які проживають у віддалених населених пунктах:
20 Вересня, 2021 р., 17:48
14 Вересня, 2021 р., 21:42
18 вересня 2021 року о 10:00, одночасно в 180 країнах світу, зокрема й в Україні, відзначатимуть Всесвітній день прибирання. До екологічної акції долучиться і Горінчівська територіальна громада.
05 Вересня, 2021 р., 14:39
У першу неділю вересня ми традиційно відзначаємо День підприємця!
29 Серпня, 2021 р., 17:18
Саме на ці серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії, коли в результаті протистояння російським військам українські збройні підрозділи потрапили у вороже оточення.
29 Серпня, 2021 р., 15:11
Вчора в селі Березові Горінчівської територіальної громади відбувся благодійний концерт на підтримку онкохворих односельців та тих, хто потребує допомоги. Ініціатором цього заходу став Василь Переганець, якиий разом зі своїм гуртом «Ліщанова Новта» організували виступ. Під час свята звучали пісні нашої талановитої молоді - це Ярем Анюта, Янковська Іванна, Мезей Емілія, Форкавець Марина та сестри Яна і Марина Лемак, а також свій видовищний танець представив колектив «Фантазія» під керівництвом Оксани Іванівни Тегзи. Ведучою свята була, як завжди креативна та позитивна - Тамара Іванівна Фізер. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь