Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

12 Червня, 2021 р., 15:23
З приємністю повідомляємо, що за результатами оцінювання поданої нами заявки та мотиваційного відео, Горінчівська громада, за підтримки Закарпатського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою», була відібрана до участі у Мережі партнерства українських громад з данським муніципалітетом Гульборгсунн.
12 Червня, 2021 р., 10:57
Вчора голова Горінчівської територіальної громади Михайло Калинич разом з керівництвом області та району відкрили новозбудовані амбулаторії загальної практики та сімейної медицини в селах Березово та Нижній Бистрий Горінчівської територіальної громади.
05 Червня, 2021 р., 14:58
Сьогодні на базі Березівського закладу загальної середньої освіти відбулася вакцинація педагогічних працівників Горінчівської територіальної громади. Щеплення здійснювалося безкоштовно та добровільно вакциною Pfizer, яку надало Міністерство охорони здоров’я.
08 Травня, 2021 р., 16:48
Горінчівська сільска рада працює над розробкою проєкту рішення про заборону використання штучних квітів, виготовлених із синтетичних полімерів, на об’єктах  благоустрою Горінчівської громади.
26 Квітня, 2021 р., 23:18
Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», «Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування», затверджених наказом Національного агентства України з питань державної служби від 07.11.2019 р. № 203-19, «Положення про Порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування апарату, виконавчого комітету та інших виконавчих органів Горінчівської сільської ради» затвердженого рішенням третього засідання другої сесії Горінчівської сільської ради VIІІ скликання від 17 лютого 2021 року № 169, Горінчівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування апарату, виконавчого комітету та інших виконавчих органів Горінчівської сільської ради, а саме:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь