Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

10 Квітня, 2021 р., 21:37
Державною комісію ТЕБ та НС прийнято рішення про скасування для Закарпаття червоного рівня небезпеки з 0:00 годин 11 квітня 2021 року. Починаючи від завтра на території області діятимуть карантинні заходи, передбачені для «жовтого» рівня епідемічної небезпеки.
10 Квітня, 2021 р., 21:12
Вчора голова Закарпаської обласної державної адміністрації Анатолій Полосков та перший заступник голови облдержадміністрації Мирослав Білецький разом з головою Хустської районної державної адміністрації Віктором Сабадошем та Горінчівським сільським головою Михайлом Калиничем відвідали амбулаторію загальної практики сімейної медицини села Березово Горінчівської територіальної громади. 
10 Квітня, 2021 р., 14:02
Цього четверга в Горінчівській територіальній громаді на базі Горінчівського ЗЗСО відбувся ІІ етап дитячого конкурсу «Малюнок, вірш, лист до мами». 
22 Березня, 2021 р., 22:15
"Атака вірусів. Врятуй планету" – тема цьогорічного Всеукраїнського конкурсу "Земля – наш спільний дім", обласний етап якого пройшов на базі Закарпатського обласного еколого-натуралістичного центру.
19 Березня, 2021 р., 11:36
Минулого тижня голова Горінчівської територіальної громади Михайло Калинич разом з іншими представниками місцевого самоврядування укрупненої Хустщини прийняли участь в засіданні Загальних Зборів Асоціації «Єврорегіон Карпати - Україна», у ході якого окреслено стратегічні напрямки діяльності Асоціації та її членів на найближчу перспективу.
24 Лютого, 2021 р., 18:20
18 лютого, в приміщенні Хустської районної ради відбувся черговий семінар із серії тренінгів щодо підготовки кваліфікованих проєктних менеджерів в області, організований Закарпатською обласною радою. В ньому взяли участь спеціалісти Горінчівської сільської ради на чолі з заступником сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - Юрієм Якобом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь