Горінчівська сільська територіальна громада
Хустський район, Закарпатська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини

29 Липня, 2021 р., 12:06
З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки».
15 Липня, 2021 р., 11:53
На початку липня 2021 року, в Закарпатській обласній службі зайнятості стартував профорієнтаційний проект «Ідея, спрямована на успіх». Проєкт розрахований на осіб, які бажають започаткувати власну справу: безробітна молодь, безробітні особи з числа АТО/ООС, особи з високим рівнем потенціалу і мотивації до ведення підприємницької діяльності.
10 Липня, 2021 р., 20:33
Під час конференції «Карпати - 30», що відбувалася вчора в Нижньому Солотвині, оголосили переможців двох наборів в рамках Конкурсу ініціатив місцевих карпатських громад. Серед переможців проєкт «Безпечне освітнє середовище в Горінчівському ЗЗСО», який підготували заступник Горінчівського сільського голови Юрій Якоб та депутат сільської ради Іван Паш у партнерстві з Агенством регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття».
16 Червня, 2021 р., 11:18
Інтернет – необхідність для розвитку країни. Це фундамент, на якому будується успішна цифрова держава. Розпорядженням від 9 червня 2021 року Уряд затвердив розподіл 483,8 млн гривень 670 територіальним громадам для реалізації проекту «Інтернет-субвенція», серед них і Посіч Горінчівської територіальної громади, котра включена до розподілу за заявкою поданою Горінчівською сільскою радою.
15 Червня, 2021 р., 20:19
Сьогодні в Ужгороді під головуванням заступника голови Закарпатської обласної ради Дениса Мана, керівника закарпатських рятувальників Романа Гудака та начальника відділу впровадження реформ органів та підрозділів цивільного захисту  ДСНС України Віктора Вітовецького відбулася нарада з керівниками окремих територіальних громад в якій взяв участь заступник Горінчівського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Якоб.  Під час заходу  обговорювалися питання щодо перспектив реалізації Програми  забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території Закарпатської області на 2021-2023 роки, а саме: створення та функціонування в сільських населених пунктах області Центрів безпеки громадян.
12 Червня, 2021 р., 15:23
З приємністю повідомляємо, що за результатами оцінювання поданої нами заявки та мотиваційного відео, Горінчівська громада, за підтримки Закарпатського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою», була відібрана до участі у Мережі партнерства українських громад з данським муніципалітетом Гульборгсунн.
12 Червня, 2021 р., 10:57
Вчора голова Горінчівської територіальної громади Михайло Калинич разом з керівництвом області та району відкрили новозбудовані амбулаторії загальної практики та сімейної медицини в селах Березово та Нижній Бистрий Горінчівської територіальної громади.
05 Червня, 2021 р., 14:58
Сьогодні на базі Березівського закладу загальної середньої освіти відбулася вакцинація педагогічних працівників Горінчівської територіальної громади. Щеплення здійснювалося безкоштовно та добровільно вакциною Pfizer, яку надало Міністерство охорони здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь